Pedicurepraktijk Patricia's voetverzorging

Ambulante voetzorg voor de medische voetzorg en de Oncologische Voetzorg Verlening

Kwaliteit en aandacht voor uw voeten. Ik ben patricia Bloks, uw ambulante voetzorg verlener voor de medische voetzorg en oncologische voetzorg verlening. Ik heb voorheen gewerkt in instellingen voor mensen met een beperking zowel lichamelijk dan wel geestelijk/ psychische . Dit geeft mij in het contact met iedereen veel handvaten zodat ik probeer iedereen op zijn gemak te stellen voor we de behandeling beginnen. 

Bel of app me voor een afspraak
 

Contact opnemen

downloadpedicure

Mijn expertises

Ik ben gediplomeerde pedicure en lid van brancheorganisatie ProVoet. Ik heb me na de basisopleiding verder gespecialiseerd. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Medisch pedicure op alle risico voeten zoals reuma, diabetes, oudere, en verwaarloosde voeten

Oncologisch Voetzorg Verlener

Werk al 10 jaar ambulant ben geheel ingericht om uw voeten thuis de juiste behandeling te geven.

Heb in mijn werk als Z-verpleegkundige veel te maken gehad met mensen met autisme, verstandelijke beperkingen en lichamelijke beperkingen

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het aan te raden om een pedicure te bezoeken die verstand heeft van deze aandoening, ik ben bijzonder bedreven in het verlichten van knobbels en het geven van gedegen advies over geschikt materiaal. 

download

Diabetische voet

Mensen met diabetes lopen de kans om complicaties aan hun voeten te krijgen als gevolg van de ziekte. Door mijn focus op "Diabetische Voet" kan ik uw voetprobleem grondig beoordelen en behandelen, wat vaak vergoed wordt door de ziektekostenverzekering.

images

Persoonlijke voetverzorging

Aangepaste voetverzorging omvat een volledige lichaamsbehandeling van uw voeten, te beginnen met een voetenbad en scrubben van de huid. Dit wordt gevolgd door het aanbrengen van een zalfpakket om de genezing te bevorderen. 

download

Voeten verdienen aandacht!

Wanneer u zich realiseert hoeveel voetstappen u in uw leven gaat zetten, dan is snapt u goed waarom deze slogan ook voor u telt. U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. Maar ook klachten als reuma, diabetes of nare drukplekken kunnen op uw voeten van toepassing zijn. Mijn advies: ga op tijd naar een specialist! Als u op tijd verzorging voor uw voeten krijgt, kan u een medische behandeling en blijvende klachten voorkomen.